O Nama

Kompanija „RESOR“D.O.O  osnovana je 1992. godine, kao preduzeće za proizvodnju novih i remont starih komunalnih  nadogradnji.

Startovali smo sa tri inžinjera i dvanaest radnika u radnom prostoru površine 600m². Danas kompanija ima dvanaest inžinjera, četrdeset sedam radnika, radno pokriveni prostor od 5700m² na placu od 1,6 ha i kancalariski prostor od 250m². Uz to posedujemo najmoderniju komoru za farbanje vozila površine 80m².

U sklopu fabrike  je restoran za goste kao i restoran za sve zaposlene. Za njih je obezbeđen i prevoz sopstvenim autobusom.

Naši proizvodi nalaze se u 93 gradova širom Srbije, kao i u Makedoniji,Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Postignuti rezultati govore da je kompanija Resor regionalni lider u proizvodnji specijalnih vozila.

Svoje nadgradnje ugrađujemo na šasijama priznatih svetskih proizvođača “IVECO“, “MERCEDES“, MICUBIŠI“, „VOLVO“, “DAF“, “FAP“, ili po želji kupaca. U izradi se koriste isključivo proverene komponente koje proizvode “PARKER“ „VOMA“,“JUROP“,“PRETISOLI“,“OMFB“.

Kompanija od osnivanja posluje pozitivno i svake godine uvećava obim proizvodnje i broj radnika. Resor ima veoma dobru saradnju sa Mašinskim Fakultetom Univerziteta u Nišu, koji je osnovna baza za regrutovanje visokoedukovanih kadrova, kao i partner u određenim projektima.

Planovi kompanije nisu limitirani samo na tržište regiona. Ambicije sežu daleko dalje i verujemo da je kvalitetom proizvoda i stalnim primenjenim inovacijama te planove moguće ostvariti.

resor.rs

Vesti iz Resora

Osnovni podaci

"RESOR" D.O.O.
Miloša Obilića BB
18240 Gadžin Han, Srbija
tel/fax: + 381 18/860-152
mob: + 381 64 13 59 386
PIB: 100502806
Šifra delatnosti: 2822
matični broj: 07873492
http://www.resor.rs
e-mail: info@resor.rs