O NAMA

O NAMA2018-08-10T16:20:47+00:00

O nama

Kompanija „RESOR“D.O.O osnovana je 1992. godine, kao preduzeće za proizvodnju novih i remont starih komunalnih nadogradnji.

Počeli smo sa tri inžinjera i dvanaest radnika u radnom prostoru površine 600m². Danas kompanija ima dvanaest inžinjera, četrdeset sedam radnika, radno pokriveni prostor od 5700m² na placu od 1,6 ha i kancalariski prostor od 250m². Uz to posedujemo i najmoderniju komoru za farbanje vozila površine 80m².

U sklopu fabrike je restoran za goste kao i restoran za sve zaposlene. Za njih je obezbeđen i prevoz sopstvenim autobusom.

Naši proizvodi nalaze se u 93 gradova širom Srbije, kao i u Makedoniji,Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Postignuti rezultati govore da je kompanija Resor regionalni lider u proizvodnji specijalizovanih vozila.

Svoje nadgradnje ugrađujemo na šasijama priznatih svetskih proizvođača “IVECO“, “MERCEDES“, MICUBIŠI“, „VOLVO“, “DAF“, “FAP“, a pored toga, po želji kupaca radimo i specifične nadgradnje. U izradi se koriste isključivo proverene komponente koje proizvode “PARKER“ „VOMA“,“JUROP“,“PRETISOLI“,“OMFB“.
Kompanija od osnivanja posluje pozitivno i svake godine uvećava obim proizvodnje i broj radnika. Resor ima veoma dobru saradnju sa Mašinskim Fakultetom Univerziteta u Nišu, koji je osnovna baza za regrutovanje visokoedukovanih kadrova, kao i partner u projektima.

Naša misija

Kvalitet proizvoda i kontinuirana primena inovacija nam omogućava da osvajamo nova tržišta, što je jedan od osnovnih ciljeva naše kompanije.

Naša vizija

Planovi kompanije nisu limitirani samo na tržište regiona. Ambicije sežu daleko dalje i verujemo da je kvalitetom proizvoda i stalnim primenjenim inovacijama te planove moguće ostvariti.

0
Inžinjera
0
Radnika
0
m2 Radno pokriven prostor
0
m2 Najmodernija komora za farbanje vozila