O nama

Kompanija „RESOR“D.O.O osnovana je 1992. godine, kao preduzeće za proizvodnju novih i remont starih komunalnih nadogradnji.

Počeli smo sa tri inžinjera i dvanaest radnika u radnom prostoru površine 600m². Danas kompanija ima dvanaest inžinjera, četrdeset sedam radnika, radno pokriveni prostor od 5700m² na placu od 1,6 ha i kancalariski prostor od 250m². Uz to posedujemo i najmoderniju komoru za farbanje vozila površine 80m².

U sklopu fabrike je restoran za goste kao i restoran za sve zaposlene. Za njih je obezbeđen i prevoz sopstvenim autobusom.

Naši proizvodi nalaze se u 93 gradova širom Srbije, kao i u Makedoniji,Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Postignuti rezultati govore da je kompanija Resor regionalni lider u proizvodnji specijalizovanih vozila.

Svoje nadgradnje ugrađujemo na šasijama priznatih svetskih proizvođača “IVECO“, “MERCEDES“, MICUBIŠI“, „VOLVO“, “DAF“, “FAP“, a pored toga, po želji kupaca radimo i specifične nadgradnje. U izradi se koriste isključivo proverene komponente koje proizvode “PARKER“ „VOMA“,“JUROP“,“PRETISOLI“,“OMFB“.
Kompanija od osnivanja posluje pozitivno i svake godine uvećava obim proizvodnje i broj radnika. Resor ima veoma dobru saradnju sa Mašinskim Fakultetom Univerziteta u Nišu, koji je osnovna baza za regrutovanje visokoedukovanih kadrova, kao i partner u projektima.

Kompanija RESOR 2014. godine kupuje imovinu preduzeća AGH za razvoj, proizvodnju i promet armature, koje je osnovano 1979. godine sa sedistem u Gadžinom Hanu i kompaniju zadržava u svom sistemu pod imenom RESOR-AGH. Kompanija RESOR je zadržala proizvodni program, proizvodnju cevovodne armature i spojnih elemenata za vodovode, elektrane, toplovode i sl. Kompanija od osnivanja posluje pozitivno i svake godine uvećava obim proizvodnje i broj radnika. Kompanija ima odličnu  saradnju sa Mašinskim Fakultetom Univerziteta u Nišu, koji je osnovna baza za regrutovanje visokoedukovanih kadrova, kao i partner u određenim projektima.

Kompanija RESOR IKO osluškivanjem i potražnjom svojih kupaca 2019 godine pokreće i proizvodnju posuda za smeće ( kontejnera ), kako bi upotpunila zahteve tržišta i komletirala svoju ponuđačku liniju. Tako početkom 2019 godine pokreće poseban ogranak Resor – KONT. Preduzeće za proizvodnju i prodaju posuda za smeće Resor – KONT takodje obezbeđuje servis kao i opreme za upravljanje otpadom, na ovaj način kompanija RESOR obezbedjuje svojim kupcima celokupan asortiman za održavanje čistoće opština i grada.

Kvalitet proizvoda i kontinuirana primena inovacija nam omogućava da osvajamo nova tržišta, što je jedan od osnovnih ciljeva naše kompanije.

Planovi kompanije nisu limitirani samo na tržište regiona. Ambicije sežu daleko dalje i verujemo da je kvalitetom proizvoda i stalnim primenjenim inovacijama te planove moguće ostvariti.

0
Inžinjera
0
Zaposlenih
0
Nadogradnji
0
Klijenata