O nama

Kompanija RESOR DOO GADŽIN HAN počinje sad već davne 1992. godine, kao preduzeće za proizvodnju novih i remont starih specijalnih nadgradnji komunalnih vozila.

Počeli smo sa tri inženjera i dvanaest radnika u radnom prostoru površine 600 m². Danas kompanija ima dvanaest inženjera, šezdeset radnika, dva proizvodna pogona na radno pokrivenom prostoru od 5700 m² i placu od 2 ha, kancelarijski prostor od 250 m², laboratoriju za radigrafsko ispitivanje sa najsavremenijom opremom, komoru za farbanje vozila površine 80 m², parking prostore za teretna vozila, goste i radnike.
Naši proizvodi nalaze se u preko 100 gradova i opština širom Srbije, kao i u zemljama zapadnog Balkana među kojima ističemo Bugarsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru.

Standardne nadgradnje autosmećara, autopodizača, autofekalca, autocisetrne za vodu i naftne derivate po ADR-u, specijalnih vozila za probijanje kanalizacije, platforme za rad na visini postavljamo na šasijama svetski priznatih proizvođača, “MERCEDES“, “IVECO“, „DAF”, „RENAULT”, „MICUBISHI“, „VOLVO“… Pored standardnih, projektujemo i izrađujemo prototipove nadgradnje po specifičnim zahtevima naših klijenata. U izradi koristimo proverene komponente proizvođača „KAISER MORO” , „PRETISSOLI”, „PARKER“, „WOMA”, „OMFB”, „EURO-P”…

Za rast proizvodnje , širenje palete proizvoda i stalne inovacije sa savremenim tehnološkim rešenjima dugujemo zahvalnost Mašinskom fakultetu Univerziteta u Nišu odakle regrutujemo najbolje visokokvalifikovane kadrove i učestvujemo kao partner u raznim naučnim projektima.

Kompanija RESOR DOO GADŽIN HAN 2014. godine privatizuje imovinu preduzeća za razvoj, proizvodnju i promet armature AGH osnovanog 1979. godine sa sedištem u Gadžinom Hanu. Zadržava postojeći proizvodni program cevovodne armature i spoljnih elemenata, usavršava ga, zapošljava nove radnike i pokreće proizvodni pogon pod imenom RESOR-AGH. Danas se može pohvaliti uspešnom saradnjom sa mnogobrojnim javnim i privatnim kompanijama koje se bave izgradnjom vodovodne mreže, daljinskom toplifikacijom i proizvodnjom električne energije među kojima su referentne TENT Obrenovac, TE Kostolac, beogradski Vodovod, niški Naissus…

Sa ciljem da objedini kompletan proizvodni program komunalne opreme kompanija RESOR DOO GADŽIN HAN 2019. godine pokreće proizvodnju metalnih kontejnera od 1,1 m3 sa metalnim ili plastičnim poklopcem. Ovaj treći sektor proizvodnje postaje ubrzo prepoznatljiv brend i pozicionira se na tržištu pod imenom RESOR-KONT.

Danas kompanija RESOR DOO GADŽIN HAN, izrasta u lidera proizvodnje komunalne opreme u regionu i šalje jasnu poruku da na jednom mestu gradovi i opštine zapadnog Balkana mogu pronaći sve što im je potrebno za besprekorno održavanje čistoće svoje životne sredine.

Misija kompanije je da u saradnji sa svojim korisnicima i društvenom zajednicom u celini a uvažavajući savremene trendove u društvu omogući ekološki čistu i zdravu životnu sredinu kroz rešavanje problema odlaganja komunalnog otpada i njegovu reciklažu.

Pozicioniranje kompanije kao apsolutnog lidera u industriji komunalne opreme na zapadnom Balkanu i tehnološko približavanje kvalitetu vodećih svetskih brendova komunalne industrije u Evropi.

0
Inžinjera
0
Zaposlenih
0
Nadogradnji
0
Klijenata